pevačica seka aleksić
Svet

1 Decembra, 2022 09:00

Seka Aleksić potvrdila najlepše vesti: Dom u Staroj Pazovi bogatiji za još jedan osmeh

Pevačica Seka Aleksić obradovaće publiku za novogodiošnju noć

Seka Aleksić 2022. godinu ispraća srećna, ispunjena i zadovoljna na svim poljima. Reklo bi se da pevačica posle svih uspeha i nema neki neostvaren san, ali jedna želja Seke Aleksić već duže vreme tinja i konačno se ostvaruje.

Pročitajte: Seka Aleksić maltretirana – Slika pevačice pognute glave uznemirila javnost, Veljko se ne oglašava

Foto: ATA images

Popularna pevačica pred kamerama „Exkluziva“ otkrila je da će Novu godinu dočekati radno i to sa svojom koleginicom i prijateljicom Slađom Alegro.

Iako se privatno godinama druže Seka i Slađa tek sada ukrstiće svoje glasove i na obostrano zadovoljstvo u 2023. godinu ući pevajući na istoj bini. Seka priznaje i da je već počela da razmišlja o njihovim novogodišnjim stajlinzima.

Pročitajte: Konačno – Seka Aleksić pokazala stomak, snimak otkrio dugoočekivanu vest (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

– Ne mora Slađa da se prilagodi, ona je već pristala. Rekla mi je: „Dobro, gazdradice, obući ću dve haljine“. Zna da sa mnom ne vredi da se raspravlja, mora da popusti. Mislim da će ljudi biti presrećni kada nas vide zajedno na sceni – oduševljeno je rekla, piše Hello!

Dom u Staroj Pazovi biće bogatiji za još jedan osmeh, sreču i veselje jer je Veljkova supruga konačno ispunila svoj san a sinovi i cela porodica biće joj i u ovoj noći velika podrška…

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello

FOTO: ATA images