Imidž Ane Stanić
Svet

8 септембра, 2023 11:30

By

Plavuše su uvek IN: Ana Stanić otkrila trik kako da farbana kosa uvek izgleda skupo i negovano FOTO

Imidž Ane Stanić menjao se s godinama

Imidž Ane Stanić prepoznatljiv je još iz vremena Mobi Dika međutim izvesne promene u izgledu i stajlingu svakako su se dogodile. Godinama je verna plavoj kosi, sa dužinom je eksperimentisala ali čini se da je u poslednje vreme sebe u potpunosti pronašla.

Imidž Ane Stanić

Pop zvezda putem svoj Instagram naloga objavila je par fotografija nakon što je posetila frizera. Svaka žena a ovom svetu zna koliko je dobar osećaj kada zadovoljan izađeš iz salona i kada rezultat bude onakav kakav ste priželjkivali. Taj osećaj sa nama je podelila i Ana Stanić pokazavši pritom i novu frizuru.

Imidž Ane Stanić

– Divno je biti dete Sunca, ali još je divnije imati sveže ofarbanu, isfeniranu i iznegovanu kosu – napisala je Ana koja godinama neguje imidž plavuše.

Njen izbor sada je paž srednje dužine a boja je zahvalna za održavanje. Ovaj stil može da se nazove i „messy“ jer nije ravno isfenirana već je blago razbarušena.

Imidž Ane Stanić

Iako je plava a rekli bismo i blajhana, kosa izgleda sjajno i negovano a za to su sigurno zaduženi stručnjaci ako in ega koju Ana sama sprovodi kod kuće.

Imidž Ane Stanić

Savet plus: 

Ukoliko ste prečestim farbanje u plavo oštetili krajeve stručnjaci osim salonske nege preporučuju i onu alternativnu. Postoje namirnice iz kuhinje koje definitvno mogu obnoviti folikul dlake i plavoj kosi vratiti sjaj i elastičnost. Argan, avokado, kokosovo ulje, šea puter, ulje od konoplje samo su neki od sastojaka za koje bi bilo poželjno da se nađu na spisku maski za plavu farbanu kosu jer su izuzetno korisni. Birajte prirodne sastojke, i nećete pogrešiti koja je najbolja maska za plavu kosu koja je farbana.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images