svet

March 12, 2017 10:03

By

Pljuštale novčanice: Ceca pevala na krštenju u Danskoj, obezbeđenje je čuvalo, a onda je dobila zlatnu ružu od 5.000 evra! (foto/video)

Ceca Ražnatović pevala je na proslavi krštenja u petak u Danskoj, a na poklon je od domaćina dobila zlatnu ružu vrednu 5.000 evra!

Folk zvezda je u Kopenhagen otišla kao specijalna gošća kako bi uveličala slavlje našeg biznismena koji je krstio ćerku. Ceca je po dolasku u dansku prestonicu dočekana kao kraljica, a po ulasku u salu gde se održavala proslava gosti su je pozdravili gromoglasnim aplauzom i vriskom.

Pošto je u Danskoj štićeno lice, Ražnatovićka je pod pratnjom obezbeđenja došla do bine, a onda ju je najavio voditelj programa Zoran Pejić Peja.

“Ajmo aplauz za veliku damu, to je naša Ceca”, rekao je Peja.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

Folk diva je odmah zapevala jedan od svojih najvećih hitova – Kukavicu, nakon čega joj je domaćin uručio vredan poklon.

“Ovo je mali znak pažnje od naših domaćina. Zlatna ruža za našu zlatnu ružu”, rekao je Pejović, a Ceca se zahvalila i pozdravila goste.

“Dobro veče svima! Želela bih da čestitam domaćinima i da kažem da je ovo slavlje prelepo. Pohvalila bih i moje kolege koje su pre mene pevale, zaista su svi sjajni”, rekla je Ceca, a potom zapevala Đurđevdan.

Veselje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

Pored Cece, goste su zabavljali i drugi muzički velikani: Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Ljuba Aličić, Jana Todorović i Aleksandra Prijović. Šaban je došao sa suprugom Gocom. Kad se kralj narodne muzike latio mikrofona, gosti su pali na njegov glas, pa su ga kitili novčanicama od 500 evra.

Ni Aleksandra Prijović nije ništa lošije prošla, pokupila je dobar bakšiš kad je zapevala pesmu Ane Bekute!

I Ceca je tokom izvođenja nekih svojih najvećih balada dobila pozamašan bakšiš. Pevačicu su domaćini, ali i gosti sa gotovo svih strana obletali kako bi je častili, jer je atmosferu dovela do usijanja. Ona je za samo jednu pesmu dobila pet novčanica od 500 evra. Ipak, da je Ceca fer, govori to što je novac stavila kod muzičara, s kojima će sigurno podeliti zaradu na ravne časti.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: kurir

FOTO: star, instagram