Star

17 Marta, 2021 23:00

POBEDILA! Tanja Savić konačno ZAGRLILA sinove!

Posle borbe duže od godinu dana za starateljstvom nad sinovima, Đorđem i Maksimom, Tanja Saviće se oglasila srceparajućom obajavom na Instagramu. Da podsetimo, Tanja je pokrenula postupak pred sudom u Australiji jer  je navodno njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo decu u Australiju bez njene dozvole.

Konačno zajedno?

Tanja je sada objavila na Instagramu fotografiju dece, a uz to je napisala da su sada konačno ponovo zajedno, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vas smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i postrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se recčima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole drzimo za ruke… Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka…Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama. Ps. Hvala vama što ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsrećnija mama – napisala je Tanja.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL