scandal

May 5, 2019 18:00

By

POD SJAJEM ZVEZDA: NADRILEKARE DRŽAVA TREBA BRUTALNO DA KAŽNJAVA


U utorak 7. maja, oko 23,05 na kanalu kultnog RTV Studio B , novo 839 izdanje opet svečarske zabavno-eduaktivne TV emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvezda“. Duplo retko slavlje: beogradska najboemskija i najgurmanskija kafana „Stara trešnja“ (vlasništvo eksperta za ugostitleljstvo i kulinarstvo Zorana Milovanovića) slavi 25 godina postojanja, dok emisija slavi 20 godina emitovanja.

Emisija je počela da se emituje juna 1999. u Bijeljini, posle NATO agresije i posle radio emisije najbolje balkanske proročice Kleopatre. Ona je bila megazvezda nove mlade RTV BN, Republike Srpske, TV Pink… Vlasnik Vlado Trišić nagovorio je novinara Draška da krenu sa jednom zabavnom živom studijskom TV emisijom. Uz Kleopatrine žive kontakte, emisija se u startu zvala „Veče sa zvezdama“. I tako do danas emitovala se od RTV BN, preko mnogih regionalnih i lokalnih TV, beogradskih sada nepostojećih ali gledanih TV Stankom, TV Palme, do RTV Studio B.

Kleopatra je iz Skopja gde danas žiiv i radi pomogla je svečarsku emisiju, a gosti emsiije u slavlju dupke pune „Stare trešnje“.bili su prof. dr Jovan Marić, supružnici dr Maja i dr Dragomir Pavlović sa VMA, Siniša Vučinić lider NVO Ruske incijative i aktivista SNS, muzičar Miloš Miša Vuković, šoumen Raja Đorđević, seks ,folk i TV bomba Vesna Vukelić Vendi, koja je, verovali ili ne bila i u debitantskoj emisijia kao solisktinja najkomercijalnijeg hitmjekera folka svih vremena Novice Uroševića…

U emisiji je najpopularnija edukatorka TV zvezda u belom mantilu prof. dr Danica Grujičić, načelnica Centra za neuroonkologiju KCS, bez dlake na jeziku rekla:

-Krajnje je vreme da država oštrim brutalnim zakonima eliminiše na hiljade lažnih „lekara“ nadrilekara, koji godinama varaju i pljačkaju kvazidijagnozima i antipreparatima, ovaj napaćeni narod, koji kod njih traži poslednju slamku spasa. Pa će ljudi konačno shvatiti da se pomoć prvo potraži kod zvaničnih lekara i medicinskih institucija…

Služio se najgurmanskihi gulaš i Srbije koji se spremio od 58 kg. mesa najkvalitetnije divljači, za preko 300 porcija. Uz najkvalitetnije domaće rakije i vina gazde Zokija.

Emisiju emituje 63 regionalnih i lokalnih TV Srbije, regiona i dijaspore.

AUTOR: promo

FOTO: promo