
Pogledajte šta su rekli učesnici manifestacije „Food & Wine Chat“!
Od 3. do 5. oktobra na Međunarodnom sajmu turizma održana je manifestacija „Food & Wine Chat“, u okviru koje su organizovani brojni zanimljivi sadržaji za sve generacije.
Tako, prvog dana sajma čitateljke kulinarskih magazina „Color Press Group“ – „Pošalji recept“, „Torte i kolači“ i „Dobra hrana“ spremale su specijalitete od sira, koji su degustirani uz vino, a majstori „carvinga“ pokazali su svoje veštine.
Drugog dana održan je panel, na kom su vrsni poznavaoci hrane i vina razgovarali o svojoj najvećoj strasti – Miloš Jovanović, glavni kuvar restorana „Que Pasa“ u Beogradu, Savo Kesar, vlasnik i osnivač Mediteraneo festivala vina, gastronomije i vinskog turizma, Aleksandar Samardžija, poznatiji kao Splića, suvlasnik poznatog restorana kraj Čeneja “Salaš 137″, zatim Zdravko Brkić, predsednik „Cigar Society“ kluba, Ivan Zorić, tehnolog za razvoj kompanije „Imlek“, i Michael Kreiling, glavni kuvar u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, uz moderatora Dušku Jovanić
I poslednjeg, trećeg dana, mališani su fondan masom ukrašavali medenjake, da bi manifestacija bila okončana takmičenjem u pripremanju vinskih kuglofa, koje su degustirali i ocenjivali bake i deke iz Doma za stare „Oaza“.
Pogledajte šta su učesnici ove manifestacije rekli o „Food & Wine Chat“