Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal
Svet

February 4, 2024 14:15

By

U susret Danu zaljubljenih: Šta pokloniti partneru, ovo su naši predlozi za svačiji džep

Pokloni za Dan zaljubljenih, mali znak pažnje koji puno znači

Dan zaljubljenih obeležava se svake godine 14. februara širom sveta i prihvaćen je kod većine ljudi bez obzira koje su religije. Pravoslavci slave Svetog Trifuna, dok rimokatolike ovaj dan asocira na Svetog Valentina.

Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal

Pexels

Pokloni za Dan zaljubljenih – Slatke muke kako odabrati onaj pravi

Iako mnogi smatraju da je možda obeležavanje ovog dana patetično i nepotrebno, većina osoba ipak rado prihvati znak pažnje od svog partnera. Ljubav, kažu, treba da se iskazuje svakoga dana, ali nije loše imati i dan u godini koji će podsetiti da bi Dan zaljubljenih trebalo da bude svaki dan ili da bude prilika da se ljubav obnovi.

Na listi poželjnih znakova pažnje su odlazak u restoran na romantičnu večeru, u šetnju, ljubavno pismo ili naprosto pomoć u kućnim poslovima. Zanimljivo je da iako onlajn kupovina beleži stalni rast, ipak pokloni za Dan zaljubljenih se i dalje kupuju uživo, nekoliko dana pre samog praznika ljubavi.

Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal

Pexels

Pokloni za Dan zaljubljenih – Naši predlozi:

Ukoliko još ne znate čime ćete obradovati ove godine voljenu osobu, nudimo vam nekoliko zanimljivih predloga:

Cveće – Neki bi rekli da je „demode“, ali kupovinom cveta nećete pogrešiti. Jedna predivna crvena ruža izmamiće osmeh voljenoj osobi,  ukoliko razmišljate o nekom buketu ili aranžmanu, razmislite još jednom o tome, bolji izbor je u tom slučaju saksijska biljka, duže traje i može predstavljati na neki način simbol vaše ljubavi.

Jastučići – Idealan poklon za Dan zaljubljenih može biti i neko jastuče u boji koju vaša voljena osoba najviše voli ili se uklapa sa enterijerom stana. Ukoliko niste ljubitelj ukrasnih jastuka, možete se opredeliti i za set peškira za zaljubljene ili mekano ćebence i udobna posteljina mogu takođe biti idealan poklon za voljenu osobu.

Knjiga – Ako vaša voljena osoba voli da čita i znate ima u planu da pročita određene naslove, ne možete da pogrešite.

Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal

Pexels

Masaža i spa – Za mnoge, masaža je savršen poklon, a zejdnička masaža daje dodatno na draži. Bilo da se radi o klasičnoj – relaks, šiacu ili thai masaži obostrano zadovoljstvo je zagarantovano. Osim masaže možete svom partneru omogućiti zajedničko spa veče u salonu. A sve ovo možete da uradite i kod kuće. Dovoljno je da nabavite mirišljave sveće, eterična ulja, po koja latica ruže i eto savršenog Dana zaljubljenih.

Pročitajte Neoboriv dokaz da ovo NIJE sreća – Anastasija ovako provela Dan zaljubljenih, njeno lice sve govori FOTO

Karte za pozorište ili koncert –  Nije važno za šta ili da li je romantična tema, važno je da obradujete svoje voljeno biće.

Slatkiši – Slatkiši daju energiju i šire sreću. Kao takvi savršeni su za poklone. Bez obzira na ukuse, svetski slatkiš broj jedan jeste čokolada.

Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal

Pexels

AUTOR: SVET

FOTO: Pexels