Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić
Scandal

March 10, 2022 11:00

By

PONOVO ZAJEDNO? Jovana Pajić progovorila o pomirenju sa Saletom!

Krajem prošle godine, kao bomba odjeknula je vest o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića, s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. I pevačica i frontmen popularnog sastava odmah su izjavili da su se rastali kao prijatelji, te da među njima nema zle krvi.

A da su zaista ostali prijatelji potvrdila je pevačica koja se preksinoć pojavila na koncertu bivšeg supruga, koji je “Tropiko bend” održao povodom Dana žena. Ipak, svi su se ponadali da je među njima možda došlo do pomirenja, te da su ponovo zajedno, al je Jovana to demantovala.

– Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)… Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo – rekla je pevačica za “Premijeru”, a potom otkrila da joj je bivši suprug kupio poklon za Osmi mart.

– Kaže da jeste, ali ja to još nisam videla! Kao: “Zboravio sam kod kuće”, znaš! Nisam još videla šta je u pitanju, verovatno je neka fora, štos – kroz osmeh je objasnila Jovana.

PROČITAJTE: Pogledajte kako izgleda vila koju je Duško poklonio Jeleni! Karleuša pokazala svaki detalj!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, TV PINK PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN