Bivši dečko Dragane Mirković svet portal svet
Svet

March 29, 2024 13:15

By

Pored ovakvog lepotana ona je ipak izabrala Tonija: Ovaj prelepi muzičar bio je u vezi s Draganom Mirković (foto)

Bivši dečko Dragane Mirković bio je član grupe Ruž

Pevačica Dragana Miraković početkom devedesetih godina važila je za najpopularniju, ali i najlepšu ženu na estradi. I dok su za njom uzdisali brojni muškarci, Zoran Tomašević Toma, bivši dečko Dragane Mirković u to vreme bio je  najveći miljenik žena.

Bivši dečko Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

I tada, kao i sada, folk diva se trudila da svoj privatni život drži podalje od očiju javnost. Ipak neke stvari nije mogla da sakrije, a ticale su se njenog ljubavnog života. Jenda od njih je da je u vezi sa gitaristom tada popularne grupe “Ruž”.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

Ni Dragana ni Toma nisu nikada želeli da govore o svojoj ljubavi, koja je potrajala samo nekoliko meseci. Uvek su isticali da su samo prijatelji.

Bivši dečko Dragane Mirković svet portal svet

Vikipedija

Dragana se čak pojavila u spotu za njihovu pjesmu “Nemica”, sa albuma “Noćno kupanje”, koji su objavili 1990. godine.

– Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas – pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje nove drugare.

Bivši dečko Dragane Mirković bio je i voditelj

Devedesetih godina bivši dečko Dragane Mirković  vodio je muzičku emisiju na TV Pink, a  kratko je radio i kao direktor marketinga “Siti rekordsa”, ali je u jednom trenutku rešio da sreću potraži preko okeana.

Toma je novinarima koji su sa njim kontaktirali pre nekoliko godina ispričao da se 2011. sa suprugom Dušicom odselio na Floridu. U međuvremenu dobili su ćerku Lanu i sina Marka.

Facebook printscreen

Interesantno je da se i Draganin sin zove isto kao i Tomin.

Pevačica je posle veze s gitaristom grupe “Ruž” počela da se zabavlja sa estradnim menadžerom Zoran Bašanovićem, koga nije krila od očiju javnosti. Oni su zapravo jedini muškarci koji su doveđeni u vezu s folk divom.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN