Porodica Ane Sević
ekskluzivno

November 12, 2022 12:30

By

Sve je tačno, Ana Sević progovorila o četvrtoj trudnoći: Dece nikad dosta…

Porodica Ane Sević uskoro se može proširiti

Dugo je nije bilo u javnosti iz opravdanih razloga. Ana Sević se u prethodne dve godine dva puta ostvarila u ulozi majke, te će tako Sena uskoro proslaviti drugi rođendan, a za nekoliko meseci i mezimac Simeon oduvaće prvu rođendansku svećicu. Pevačica je nedavno zablistala na crvenom tepihu povodom rođendanske žurke magazina HELLO! 

Pročitajte: Ana Sević brutalno ponizila Darka, progovorila o braku i razvodu – Javnost ništa ne zna, sve je to mnogo manje skandalozno od realne situacije

Porodica Ane Sević

Foto: Ata images

Sve oči bile su uprte u nju s obzirom da nakon dva nedavna porođaja, ona izgleda nikad bolje. Plenila je svojom pojavom, a podršku joj je pružao suprug Daniel. U uskoj crnoj haljinici Ana je pozirala pred fotoreporterima i odgovarala na brojna novinarska pitanja. Jedno od njih bilo je da li će se porodica Ane Sević uskoro proširiti za još jednog člana:

– Odvikla sam se od svega ovoga jer sam dve godine provela kod kuće trudna. Ja sam bila u dibidus karantinu, sa dve bebe. Moram priznati da mi prija, lepo je, i hvala Bogu pa se sva vraća u normalu – rekla je Ana za “Republiku” i priznala da joj majčinstvo i te kako prija, pa već razmišlja o proširenju porodice.

Pročitajte: Sva ljubav na jednoj fotografiji – Ana Sević uputila nikad emotivnije reči i pokazala kako sa porodicom proslavlja praznik

Porodica Ane Sević

Foto: Ivan Vučićević

– Svi me to pitaju. Što se mene tiče ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da”, rekla je Ana kroz smeh i time potvrdila da uskoro možemo da očekujemo najlepše vesti.

Porodica Ane Sević pevačicina je oaza mira i sreće. Nikada nije krila da je Daniel čovek njenog života i da je u njemu našla sve ono što joj treba.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: Ata images