Svet

2 Juna, 2022 19:13

Katarina nije jedina lepotica u porodici: Pogledajte kako izgledaju njena majka i sestra

Porodica Katarine Grujić danas ima veliki razlog za slavlje

Danas su sudbonosno da, pred Bogom i pred više od 500 zvanica, sudbonosno da izgovorili Katarina Grujić i Marko Gobeljić.

Porodica Katarine Grujić zablistala na njenom venčanju

Kaća je, kao što smo već pisali, blistala u venčanici albanskog dizajnera, koja je, kako se šuška, koštala 20.000 evra. A i mladoženja je, takođe, bio besprekorno odeven.

katarina grujić

Ata images

Na venčanju je, naravno, bila i porodica Katarine Grujić, te su zvanice mogle da se uvere da Kaća nije jedina lepotica u porodici.

Naime, pevačica ima stariju sestru Bojanu, koja se oduvek skrivala od očiju javnosti, jer, kako saznajemo, živi jedan sasvim običan, porodičan život, uz muža i sina Lava, čije fotografije Kaća često objavljuje na Instagramu.

Pročitajte: Venčali se Katarina i Gobeljić: Izgovorili su sudbonosno DA ali se ipak desio peh, pogledajte prve fotografije (FOTO)

sestra katarine grujić

Ata images

Bojana je jednako lepa kao i Katarina, a danas je blistala u čipkanoj haljini.

No, za ćerkama nije zaostajala ni mama Biljana, koja je za ovu svečanu priliku odabrala dugačku bordo haljinu, koja joj je savršeno pristajala.

majka katarine grujić

Ata images

Ono što može da se primeti je da su sve tri Grujićke vrlo slične i veoma lepe.

Od njih je na venčanju jedino bila lepša omiljena gošća mladenaca, njihova ćerka Katja kojoj su za ovu priliku obukli mini venčanicu.

ćerka katarine grujić

Ata images

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES