ANĐELO RANKOVIĆ
Svet

January 24, 2021 21:00

By

PORODIČNO PROKLETSTVO PORODICE RANKOVIĆ: Anđelo plaća GREHE iz prošlosti

Anđelo Ranković nikako da se skrasi pored jedne devojke. Toliko je devojaka ove godine bilo pored njega i nijedna nema lepe reči za njega. Još gore po atraktivnog Zadrugara, ima sve manje podrške i u javnosti. Njegova bivša Teodora Džehverović, ne želi da čuje za njega, štaviše ne želi ni da ga se seća. No, malo ljudi zna da Anđela prati porodično prokletstvo.

Anđelov otac je bio siromašan, a majka iz bogate porodice

Anđelo nema nikakav kontakt sa svojim ocem, a koliko su otuđeni govori i podatak da nije uzeo očevo prezime Milaš.
“Priča oko Slaviše Milaša veoma je zanimljiva i zapravo tragična. On je bio siromašan lep mladić, radio je na benzinskoj pumpi i imao je skromna primanja kada je upoznao Ljiljanu Ranković. Zavoleli su se, ali pošto nije bio zet kakav priliči uglednoj i bogatoj porodici, Rankovići su se suprotstavili vezi i rasturili je iako je Ljiljana već bila trudna”, otkriva izvor za SVET i dodaje:

Anđelo Ranković 2

Slavko je priznao Anđela, ali mu nisu dali da ga viđa

“Slavko je sina odmah po rođenju priznao i dao mu svoje prezime, ali porodica nije dozvolila da ima kontakt s detetom, pa je Anđelo odrastao bez oca. Kada je napunio 18 godina, odrekao se očevog prezimena jer je samo Rankoviće smatrao svojom jedinom porodicom, ali pitanje je da li ima pravo da svu krivicu svali na Slavišu. Svašta se tu izdešavalo, a izgleda da se sudbina ponovila i Anđelo je platio greh i doživeo isto. I njemu porodica nije podržala vezu s Teodorom jer nije dovoljno obrazovana i otmena kao što nekada nije bio ni Slaviša”.
Izvor dodaje i da se Slaviša Milaš u mladosti pojavio u spotu Zlate Petrović za pesmu “Jedva čekam da nedelja dođe” i tu je glumio samog sebe, momka koji sipa gorivo na pumpi.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET