svet

28 Februar, 2017 11:40

Posle javnih prozivki, Olivera Kovačević uzvratila udarac Zorici Brunclik!


Zorica Brunclik je, gostuijući na TV Hepi, javno prozvala urednicu Zabavnog programa RTS-a Oliveru Kovačević i tražila objašnjenje zašto je zabranjena na Javnom servisu.

„Mi smo bili na listi zabranjenih pod punim imenom i prezimenom. Na ulaznim vratima je stajalo moje i Kemiševo ime, i bio nam je zabranjen ulaz. Prvi put osećam potrebu da pitam urednicu Zabavnog programa Oliveru Kovačević zašto sam zabranjena?! Toliko sam intervjua uradila sa njom, volela bih da se nađemo kao dve žene i porazgovaramo. Želim da mi kaže šta bi to trebalo da promenim kod sebe, da bih zaslužila da se pojavim na RTS-u, makar zbog toga što redovno plaćam pretplatu“, požalila se Zorica.

Međutim, izvor „Kurira“ sa RTS-a tvrdi da je Zorica više puta bila pozivana na ovu televiziju, ali da je sama odbijala da dođe jer je imala pregršt specijalnih zahteva.

„Zvali su je više od deset puta, ali je htela svoj šou-program od dva sata u kom bi bila jedina zvezda, zvali su je i za Novu godinu ali je to odbila“, rekao je taj izvor.

I sama Olivera Kovačević rekla je da nije istina da na RTS-u postoji spisak zabranjenih izvođača.

„Na RTS-u nema zabrana, i nama će biti zadovoljstvo kada bude bila naša gošća. Više puta je bila pozivana.“

IZVOR: kurir

FOTO: hello, ivan vučićević