Svet

12 Aprila, 2021 23:00

Posle Kije i Sloba će se OKUŠATI kao GLUMAC!

Sloba Radovanović je još jedan pevač koji će imati priliku da se oproba i kao glumac, njegova bivša žena Kija Kockar je to već probala. Prema pisanju domaćih medija jedna od glavnih uloga u ljubavno-akcionom filmskom spektaklu o MMA borcima radnog naziva „Megdan film“, čiji je scenario napisao Aleksa Balašević, naslednik pokojnog Đorda i Olivere Balašević, poverena je pevaču Slobi Radanoviću.

Sloba kao MMA borac

Što se tiče tog filma, do mene su došle samo neke „ofrlje“ informacije. Još nisam dobio scenario. Znam da su u pitanju ozbiljna produkcija i budžet i da se ništa ne prepušta slučaju. Dobio sam ulogu koja je vrlo zapažena u filmu, nije sporedna ili nešto tako. Igraću sa našim najboljim glumcima, to mi jako imponuje i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Moj lik je u top tri uloge u filmu. Moraću ozbiljno da se pripremim i fizički i mentalno. Iz samog naziva filma „Megdan“, jasno je da se priča vrti oko sporta, MMA borbi, verovatno ću biti MMA borac, očekujte svakakve drame, kriminal, biće tu svega. Desilo se ovo što se desilo sa Đoletom, pa je sve to omelo malo i usporilo, ali uskoro ću se samo tome posvetiti, pa ću moći malo detaljnije da pričam o svemu tome – završio je Sloba za Pink.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

On će, kako Pink saznaje iz izvora bliskom produkciji, imati vrlo važnu ulogu u ovom filmu. Poznato je da Sloba godinama redovno trenira i da ne „izbija“ iz teretane, tako da će mu najverovatnije, pripasti uloga jednog žestokog MMA borca.

Film će pratiti borbu nekoliko junaka da ostvare svoje snove što u ringu ili u životu. Balašević je na scenariju radio s celom svojom porodicom, a sa pripremama se već uveliko započelo i očekuje se da snimanje počne naredne godine.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET