scandal

12 Decembra, 2019 00:30

POSLE TOLIKO VREMENA ISPLIVALA ISTINA: Ovako su se Sloba i Luna ZALJUBILI! Radanović bio LJUBOMORAN na Čolaka?!

Bane Čolak tokom jutra sedeo je sa svojom novom devojkom Ivanom Krunić i pokušavao je da je zadivi pričama iz prve sezone rijalitija Zadruga. Naime, kako je poznato, prvi serijal obeležio je ljubavni trougao između Lune Đogani, Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Kako bi fascinirao Krunićevu, Čolak je ispričao kako je uvek bio uz Lunu, čak i u najtežim situacijama, a potom je istakao koliko je Radanović bio ljubomoran na njega i u kojim situacijama.

– Sve šta se promenilo jeste da se Sloba odrekao i jedne i druge, tad su se svi odrekli Lune, mene su osuđivali jer sam ostao uz nju. Ja sam je uvek branio. Bio sam pobornik toga da se desila ljubav. Da je taj brak valjao, taj se brak ne bi raspao. To je od početka krenulo, oni su se kao družili, prva žurka kad je bila meni Luna skinula bubicu i rekla da će se Sloba razvesti zbog nje. Kad smo izlazili u prodavnicu, oni su se muvali. Ili na primer, Sloba čita knjigu i ona, i oni pričaju da se ne vidi, ja sam znao, a nikada nisam reč rekao. Onda kad su priznali, ja sam bio za njih. Sloba je bio samo mnogo ljubomoran. Bila je jedna baš ozbiljna svađa i Luna uđe u pab i sve razvali i ja ostanem sa njom da je smirim. Ja stavim fotelju i uhvatim je za zglob, ako se probudi, da će probuditi i mene. I Sloba sutradan bio ljubomoran na mene – tvrdio je Bane.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-tortina-strina-ocajna-dragana-je-edu-stavila-nesto-u-jelo-zena-mu-se-osusila-samo-place-umrece-za-njim-plus-prva-ispovest-njegove-prevarene-zene-brena-napala-stefana-zbog-s/


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević, printscreen