Star

23 Marta, 2022 10:30

POTRESNE SCENE! Dalila i Car završili u suzama! Dejan napustio Zadrugu! (FOTO i VIDEO)

Dalila Dragojević se oduševila kada je na žurki čula pesmu „Skloni je od moga stola“. Odmah je počela da peva stihove Filipu Caru, kojima je potkačila Anu Jovanović.

Ana Jovanović je otišla da igra ispred bine, a Dalili je bilo vidno neprijatno što se Car nalzi preko puta nje. Car je naručio pesmu „Nedelja“, koju je počeo da peva Nikola Grujić.

Dalila Dragojević, Filip Car

Dalila je počela da plače i nije želela da Car vidi njene suze, pa se okrenula ka MC Aleks koja ju je utešila.

Dalila Dragojević, Filip Car

Car je počeo da plače, a onda se i Dalila slomila i krenula da lije suze javno.

Dejan Dragojević je pod dejstvom alkohola prebacio i počeo da lomi sve pred sobom, a obezbeđenje i zadrugari su odmah dotrčali da ga spreče.

Inače, pre žurke Aleksandra je došla u sobu za izolaciju da se suoči sa njim.

Dejan Dragojević

Nikolićevoj je zasmetalo to što je Dejan previše skoncentrisan na rijaliti.

– Samo te zanima rijaliti. Nemoj da me nerviraš više, te stvari me izbacuju iz takta. Boli me uvo. Stalno razmišljaš kako će ispasti – zamerila je Aleks, a Dejan nije bio raspoložen za svađu, jer se tek probudio.

Aleksandra je spavala u sobi u svom krevetu. Dejan je prošao pored Aleks sa punim džepovima pića i izašao iz sobe, što je nju razbesnelo i počela je da viče.

Ovo je još jedan u nizu lomova Dragojevića, iako je ranije bila u pitanju Dalila i u neku ruku se može reći da ga ljudi i razumeju, sada je sa Aleks i nikome nije jasno zašto to sebi radi. Podsetimo, Dejan je sebi naneo ozbiljne povrede zbog čega je završio i u Urgentnom centru, a na glavi je imao tri kopče.

PROČITAJTE: Šašić odgovorio na optužbe bivše devojke! Ovo je istina o tome kako je tretirao nju i Sonju!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE, YOUTUBE PRINTSCREEN