Poznate Srpkinje kratke šiške
Svet

November 26, 2023 10:15

By

Ova frizura je trendi i šik: Favorit je mnogim poznatim damama (foto)

Poznate Srpkinje kratke šiške obožavaju 

Frizura je veoma bitna kada osetite potrebu i želju da promenite svoj izgled bez previše truda, a trend koji je popularan već duže vreme i kojem se rado kreću i naše poznate dame su definitvno kratke šiške.

Poznate Srpkinje kratke šiške

ATA images

Poznate Srpkinje kratke šiške obožavaju

Kratke šiške su idealan dodatak svakom izgledu i sjajan način da imate frizuru čak i kada je nemate jer ukoliko ne stižete da se doterate i sredite frizuru, dovoljno je da podignete kosu u visok rep, nekoliko puta četkom provučete ispod fena i imate odličnu i efektnu frizuru.

Šiške izgledaju sjajno i uz ravnu i uz kovrdžavu kosu, a u zavisnosti od toga kakve odaberete, mogu savršeno da uokvire lice bilo kog oblika. Ovalno lice je najzahvalnije jer uz njega idu gotovo svi tipovi šišaka, dok su za okruglo lice dobar izbor kose i slojevite, kao i klasične francuske zavesa-šiške. Ovaj stil može varirati u dužini, od malo iznad obrva do više na čelu. Kratke šiške mogu biti tupe ili teksturirane i mogu upotpuniti različite dužine i teksture kose. Izbor kratkih šiški često zavisi od ličnih preferencija i ukupne frizure kojoj neko teži. To je svestrana opcija koja frizuri može dodati smelu i modernu notu.

Najveća prednost ovog trika sa frizurom nesumnjivo je to što šiške podmlađuju i pružaju veoma šik izgled, pa nije čudo što poznate Srpkinje kratke šiške jednostavno obožavaju.

Poznate Srpkinje kratke šiške

ata images

Pročitajte Frizura Jelene Karleuše nikad nije bila lepša – Duško je baš ovakvu zavoleo (foto)

Poslednja među poznatim Srpkinjama koje su skratile šiške je glumica Nina Janković, koja je nedavno na jednom prestižnom događaju u Beogradu pokazala svoju novu frizuru. Najpoznatije šiške proteklih godina bile su one koje je Ana Đurić Konstrakta imala na nastupu na Beoviziji, kada je pokazala dugu crnu kosu u kombinaciji s kratkim i ravnim šiškicama. Poznate Srpkinje kratke šiške

ATA images

U to vreme ravne šiške je često nosila i pevačica Sara Jo, koja je odabrala retro look u spoju s kratkim i ravnim bobom. Njena najbolja prijateljica i poznata influenserka Dunja Jovanić pre nekoliko godina je skratila kosu na tzv. piksi frizuru, koja je izgledala vrlo šik, a tada je često nosila kratke šiške isfenirane na stranu.

Nataša Bekvalac je nedavno ponovo skratila šiške i pokazala uz puštenu kosu koja pada u talasima, a pevačica Aleksandra Prijović obično nosi puštenu kosu podeljenu na razdeljak, a pre izvesnog vremena je rešila da skrati šiške i uglavnom ih isticala uz kosu prebačenu iza leđa.

Poznate Srpkinje kratke šiške

ata images

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images