Poznati pevač Nenad Cvijetić
Svet

28 Aprila, 2022 18:00

Poznati pevač pokušao sve da spasi brak, pa na kraju poručio ženi: Šta bi još?

Poznati pevač Nenad Cvijetić u svom spotu za novi singl “Šta bi još” opisao je životnu situaciju kroz koju i sam trenutno prolazi

Naime, Cvijetić se prema dobro obaveštenim izvorima nalazi pred razvodom braka sa svojom sadašnjom suprugom. U spotu za novu pesmu pevač pokušava i čini sve ne bi li održao brak, medjutim to mu na kraju ne uspeva. Na kraju priče, odlazi sa devojkom koju je upoznao u klubu u kome nastupa i koja se divi njegovoj muzici.

Pročitajte:

Upitan da li su tačne tvrdnje da radnja iz spota zapravo opisuje njegov trenutni stvarni život, Nenad Cvijetić nije želeo direktno da odgovori, ali je zato citirao stihove iz nove pesme, koju kao autor potpisuje Saša Milošević Mare:

– Kada se sumnjom srce otruje
srodne se duše odrode,
jedan je put što im preostaje,
al’ na dve strane staze odvode.

– Posle zapaženog uspeha prethodne pesme “Zima će”, dugo sam sa svojim sjajnim proverenim timom, u kome su Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, birao pesmu koja će se dopasti ljudima i postati novi hit. Izuzetno sam zadovoljan kako je sve ispalo i verujem da će se pesma “Šta bi još” horski pevati na mojim nastupima širom Srbije i regiona – kaže popularni pevač.

Nenad će premijerno svoju novu pesmu otpevati i klubu Kasina.

Najnoviji spot Nenada Cvijetića možete i sami pogledati na sledećem linku:

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Screenshot Instagram