svet

March 5, 2015 19:46

By

Prava sitnica: Kugla najskupljeg sladoleda na svetu 817 dolara

sladoled

Iako je leto još daleko, mi vam predstavljamo najskuplju letnju poslasticu na svetu! “Black Diamond” kugla sladoleda koja se služi u “Scoopi Cafeu”, gurmanskom kutku u Dubaiju, je naskuplja kugla sladoleda na svetu!

Ova kugla sladoleda košta neverovatnih 817 dolara!

Jer samo sastojci najvišeg kvaliteta ulaze u obzir za kuglu sladoleda koja je najskuplja na svetu i svi su ostali oduševljeni kvalitetom i ukusom. “Black Diamond” je mešavina sladoleda od vanile sa Madagaskara, retkog iranskog šafrana i komada crnog italijanskog tartufa.

Kako kažu iz “Scoopi Cafea”, crni tartuf dodaje dubinu celokupom ukusu. S obzirom na to da se ovaj kafe nalazi u Dubaiju, cela stvar nije mogla proći bez zlata. Sladoled se na samom kraju aranžiranja „poprska“ kašičicom 23-karatnog jestivog zlata. On je predstavljen u prefinjenoj Versaće činiji sa odgovarajućom kašičicom, a naravno, mušterije koje se odvaže da isprobaju ovu poslasticu mogu ih zadržati.

Vlasnik ovog kafea, Zubin Doši rekao je da su popularni proizvodi od sladoleda u ovom gradu jeftiniji. On očekuje izvanredni uspeh svog novog i smelog poduhvata, zbog porasta broja ljudi koji su spremni da izdvoje novac za proizvod premium kvaliteta, odnosno za najskuplju kuglu sladoleda od 817 dolara na svetu.

Izvor: Zanimljivostidana
Foto: printscreen