Anastasija i Svetlana Ceca Raznatovic
Scandal

January 4, 2022 21:59

By

Praznici u Cecinom domu! Evo šta poklanjaju jedni drugima, ko je zadužen za trpezu…

Praznici u domu Cece Ražnatović su za celu porodicu Ražnatović prava radost.

Praznici u Cecinom domu!

Pevačica i njeni ukućani najviše pažnje pridaju hrišćanskim praznicima, među kojima je i Božić. To je dan koji je rezervisan za porodicu i tradiciju, koji će kao i do sada pevačica provesti sa najmilijima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Mi zaista to poštujemo. Ja nikada ne radim na velike praznike, to ostavim za porodične trenutke, dobar ručak i večeru, kako se dogovorimo, a uglavnom bude oba (smeh). Njabitnije je da se mi dobro provedemo– rekla je Ceca za Grand.online.

U skladu sa prazničnom atmosferom, nezaobilazan je i momenat razmene poklona koji za pevačicu predstavlja posebnu radost.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Sve je po običajima i po redosledu. Neki i posle pričesti kada se vratimo iz hrama otvaraju poklone, a neki se uspavaju pa sačekaju jutro. Stvar je u pažnji, nije u vrednosti poklona. Ono što se meni najviše sviđa kupim sebi da ne bi neko lutao (smeh). Stvar je u pažnji, nije bitno koliko je materijalno vredan. Stvar je da se počastimo, veselimo, nekad tu bude duhovitih poklona i šala primerenih za praznik. To je dobar oblik porodične zabave i atmosfere – rekla je ona.

Nakon posta, za Božić svi vole da uživaju u hrani, a pripremu praznične trpeze Ceca  je prepustila onima koji se u kuhinji snalaze bolje od nje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Moja sestra je zadužena za sve to. Ja se tu mnogo ne mešam, jer ono što ne znate prepustite onima koji to znaju. Nije to teško naučiti, nego kada to neko bolje zna ja se poklonim, kažem svaka čast i hvala i srećna sam zbog toga – iskrena je bila Ceca.

Na pitanje šta priželjkuje u ovoj godini, pevačica odgovara.

Ne čekam ja praznik da zaželim želju. Ja imam ritam, tokom cele godine imam poneku želju ili cilj da poželim da ostvarim– otkrila je Ceca.

 

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM