razveo se Jovan Memedović
Svet

27 јула, 2022 11:00

Velika ljubav Jovana Memedovića bila je okidač za razvod: Niko se nije nadao da je to baš ona (foto)

Pre osam godina razveo se Jovan Memedović tek sada isplivao razlog

Do razlaza sa suprugom Marijanom došlo je 2014. godine, a tada je ta vest odjeknula u medijima kao bomba. Odmah je počelo da se spekuliše o razlogu i da li je u pitanju treća osoba.

Pročitajte: Tatin ponos – Ćerka Jovana Memedovića bere maline, komentari pljušte. Svaka čast, treba da budeš primer svima (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Međutim, bivži supružnici dugo su krili od očiju javnosti svoju intimu, a razveli su se u potpunoj tišini, bez grubih reči. Kako oboje ističu, najvažnije im je bilo u tim trenucima da sačuvaju decu, ćerku Mašu i sina Uroša, od bespotrebnog i dodatnog stresa.

Pročitajte: Jovan Memedović – Na leđima su mi se šetale ne jedna nego pet zmija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Razveo se Jovan Memedović – Evo šta je bila jabuka razdora

Iako su najčešći problemi, zbog kojih ljudi izlaze iz zajednice, prevara, nedostatak ljubavi ili manjak komunikacije, razumevanja i poštovanja, kod Jovana i Marijane dogodilo se sasvim nešto drugo. Voditelj i autor emisije „Sasvim prirodno“ zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće. Zapravo, najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama, snimajući neverovatne ljude i pojave.

Pročitajte: Jovan Memedović – Avanturista koji se ni ajkula ne boji (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Ljubav prema prirodi bila je jača

Kada bi se i vratio posle dugog putovanja, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najviše je voleo da svoje slobodno vreme provodi u svojoj vikendici na planini, što je i dan danas tako, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Jovan za medije nikada nije detaljno govorio o svom privatnom životu, ali, ipak, nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Stil

FOTO: Insatgram Screenshot