Preminula glumica Jelena Čvorović svet portal svet
Svet

December 6, 2023 17:11

By

Preminula omiljena glumica iz serije Porodično blago: Otišla je u suzama

Preminula glumica Jelena Čvorović poznatija kao Kasandra

Danas je preminula glumica Jelena Čvorović koju će publika najviše pamtiti po liku Kasandre iz serije “Porodično blago”. Ona je glumila i u drugim serijama Siniše Pavića, o kojima je nedavno govorila.

Preminula glumica Jelena Čvorović svet portal svet

– Osoba sam koja voli budućnost, volim naravno svoje uloge, gospodin Pavić je učinio mnogo za mene. Ćerki su u školi rekli da joj ne veruju da sam ja glumica. Igrala sam u Beogradskom dramskom pozorištu. Snimila sam onda seriju i svi su joj poverovali. Imam u tom smislu veliku zahvalnost prema gospodinu Paviću koji je napisao taj divan lik za mene, koji me je prepoznao – govorila je Jelena.

Pročitajte Prokletstvo Porodičnog blaga – Tragična sudbina glumaca iz kultne serije

– Najluđi lik je u “Srećnim ljudima”, deluje autentično do te mere… Zbog uloge u “Porodičnom blagu” mi je gospođa Banjac rekla: “Dušo, niko ne veruje da si glumica, svi misle da smo te negde navatali”. To jeste kompliment za mene – rekla je Jelena tada za “Blic”.

Preminula glumica Jelena Čvorović svet portal svet

Jelenu je pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug, sa kojim ima ćerku Minu preminuo, a ona se od njegove smrti nikada nije oporavila.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN