Preminuo otac Tošeta Proeskog svet novine svet portal
Svet

May 2, 2024 13:04

By

Preminuo sin a sada i tata: Otac Tošeta Proeskog napustio ovaj svet, sestra objavila sliku koja kida dušu

Preminuo otac Tošeta Proeskog

Preminuo otac Tošeta Proeskog i to danas, javljaju mediji. Vest o njegovom odlasku objavila je sestra pevača danas na društvenim mrežama njegova ćerka Dora koja se od oca oprostila bolnim rečima. Roditelji Tošeta Proeskog, koji je stradao pre 16 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, Dominika i Nikola, posle pogibije sina živeli su povučeno i nisu se pojavljivali u javnosti.

Preminuo otac Tošeta Proeskog, preminuo sin a sada i tata 

Roditelji Tošeta Prosekog nikad se nisu pomirili sa njegovom smrću.

Pročitajte Sudbina joj je odredila tugu – Ana Bekuta ostala bez para i krova nad glavom

– Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao – rekao je Tošetov komšija za Blic, dok roditelji nisu imali snage da govore za medije. Oni i danas žive mirno i povučeno, u Kumanovu, u kući na čijem zidu je iscrtan lik njihovog sina. Mešutim, pevačevu porodicu zadesila je nova tuga – preminuo otac Tošeta Proeskog.

Preminuo otac Tošeta Proeskog svet novine svet portal

Youtube printscreen

Preminuo otac Tošeta Proeskog a nakon pevačeve smrti sve je stalo

Pored neutešne porodice i brojnih fanova, Toše je iza sebe ostavio i devojku, nekadašnju rukometašicu Andrijanu Budimir. Ona je bila poslednja osoba kojoj je Toše poslao poruku.

Pročitajte Postoje dokazi, Toše Proeski je ubijen

– Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te – napisao je Toše, a samo nekoliko minuta kasnije zauvek je napustio svet. Andrijana se šest godina posle Tošetove smrti udala za ugostitelja iz Skoplja, sa kojim je dobila sina Maksima. Ona posle smrti pevača nikada nije želela da daje bilo kakve izjave za medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Screenshot