Svet

30 Maja, 2021 19:00

PREOKRET! „Jovanu ČEKA Luka! On će da je SPASE od Karića!”

Jovana Ljubisavljević prošle srede doživela je nervni slom nakon svađe sa Stefanom Karićem. Misica ni ne sanja šta se dešava napolju i da je bivši dečko Luka ipak čeka nakon svega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Jovana se pokida tamo, ono niko od njene porodice i nas koji je volimo ne može to gleda. Stefan je toliko vređa i ponižava, da nama stvarno nije jasno kako ona prelazi preko toga. Ne znam koji put u svađi je gurnuo, to tako grozno izgleda. Ona nikada ni slične situacije nije imala sa Lukom, ma on nijena nju ton povisio. Kažu kako ona od Karića pravi nasilnika, ona ne može da napravi ni od njega, ni od bilo koga drugog nešto što nije – priča za Star drugarica od misice i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Pojuzina (@luka_pojuzina)

Luka je razočaran, to stoji, ne shvata zašto je Jovana pričala o njegovoj prevari i o tome kako bi ona sigurno raskinula sa njim sve i da Stefan nije ušao. Ali, on nju voli, i pakao mu je kada gleda kako se Stefan ponaša prema njoj i koliko ona plače i kida se. Hoće da razgovaraju kada ona izađe, sačekaće je i planira sa njom da obavi dug razgovor. Tek kada je vidi, znaće da li su se sa njene strane emocije stvarno ugasile. Luka smatra da je ona možda samo zbunjena i da je zatvoren prostor i izolacija uticala na nju. Nada se da mogu da počnu svoju vezu iz početka, jer je on stvarno voli – kaže njena drugarica i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Od veze sa Stefanom nema ništa, to će tako biti do kraja rijalitija, svađe, poniženja, guranje, a napolju bi tek bio haos. Imam osećaj da bi joj napravio dramu kada mu se ne bi javila na prvo zvono. Pa, znate kada bi on kao Luka pustio Jovanu da ide u Milano na mesec dana da radi ili takve neke slične situacije. Koliko znam i njeni navijaju da se vrati Luki – zaključila je misicina drugarica za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: E-STOCK