Ana Bekuta
Star

12 Decembra, 2021 19:00

TAJNO sastajanje Bekute i Daše pred Mrkinu sahranu!

Milutin Mrkonjić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Političara je na večni počinak ispratilo oko hiljadu ljudi, a najteže je bilo Ani Bekuti i Dragani Daši Mrkonjić koje su nemo stajale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Tajno se sastale pred sahranu?

Naime, kako Svet saznaje, one su bile udaljene svega metar jedna od druge, ali nisu komunicirale. Kada je Beki Bekić zapevao Mrkinu omiljenu pesmu „Čubura“, obe su se slomile i počele da plaču. Pošto je Mrka do zadnjeg dana brinuo o supruzi Daši, mnogi su mislili da je to zaduženje ostavio Ani. Čak je i Bekuta želela da pomogne Dragani sve što treba, ali je tek tada saznala da je Milutin mislio i na to, pa su brigu o Daši preuzeli njegovi partijski drugovi iz SPS-a.

-Daša je u velikoj žalosti, ona i Mrka su imali dug i zajednički put i ona je neodvojivi deo njegovog života. Brinućemo o njoj, to je naša obaveza prema Mrki koju ćemo da ispunimo- izjavio je Ivica Dačić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivica Dačić (@ivica.dacic.rs

Ana izvisila, Mrkina penzija ide Daši?

Međutim, kako ekskluzivno saznajemo, Bekuta je kada je Mrkonjić preminuo otišla da poseti Dašu i tada joj je ponudila pomoć.

-Ana zna koliko je Mrka vodio računa o Daši i bilo mu je bitno da ona u svako trenutku bude zbrinuta. Isto tako,  svesna je da je nju slomila Mrkina smrt, pa je zato otišla kod nje u posetu. Rekla joj je da ne brine i da će ona jednako da brine o njoj kao što je to činio Milutin. Međutim, Daša joj se zahvalila i rekla da nema potrebe za tim, da ona ima penziju i da su tu Mrkini prijatelji koji će voditi računa o njoj. Verovatno zbog tog tajnog susreta nisu ni imale potrebu da pričaju na groblju pa je delovalo kao da se ignorišu. Dogovorile su se da će nastaviti da imaju kontakt, i Ana je zamolila Dašu da prvo nju pozove ako joj bilo kakva pomoć zatreba. Inače, Daša će sada naslediti Mrkinu penziju koja je bila oko 100.000, a kada se ona umanji za 30 odsto, kako nalaže zakon, to znači da će Mrkina udovica primati 70.000 dinara mesečno što će biti dovoljno za pristojan život– ispričao je za Star Mrkin prijatelj i dodao:

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

ATAImages

 

-Iako se šuškalo da se Ana i Daša ne podnose, te da se na groblju videlo da su suparnice, to nije stvarno tako. Njih dve su se sastale pre sahrane, dogovorile sve, a na dan sahrane su obe bile pretužne i slomljene, svaka je bila u svom bolu. Zar je trebalo da se grle i ljube da narod vidi da su one u korektnim odnosima. Najbitnije je da su obe Milutina ispratile dostojanstveno, a samo one znaju kako će dalje- završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR