Scandal

21 Septembra, 2020 12:51

PREŠALTAO SE! Anđelo ne ispušta Ivanu iz ruku, Paula ne zna gde bije! (VIDEO)

Anđelo Ranković osvojio je srca mnogih Zadrugarki, a da je na teškim mukama pokazuje nam svakodnevno svojom neodlučnošću.  Anđelo važi za jednog od najlepših i najzgodnijih zadrugara, pa nije ni čudo što su mnoge učesnice p0dlegle njegovim čarima.

Sa jedne na drugu!

Prvrnstveno su sevnule varnice između njega i Paule Hublin, sve je ukazivalo na novu romansu, međutim Anđelo se vešto povukao iz cele priče i navalio na Ivanu Marinković.

Anđelo i Ivana su se celo veče mazili i razmenjivali nežnosti za crnim stolom, nisu nikog i ništa primećivali i jedino im je bilo važno da uživaju u svojim dodirima.

Anđelova ekipa Ivanu već zove snajkom, dok je Paula stavila do znanja da je maneken više ne zanima i da ju je razočarao.

„Oni su očekivali da ću ja plakati ovde zbog njega. Nisam ja takva, ja zbog Frana nisam plakala, a zbog njega da plačem. Meni niko nije potreban ovde da bih ostala, ja se sama borim za sebe i on me ne zanima više, nisu oni mene još upoznali”, prokomentarisala je Paula u razgovoru sa Elenom Stojčić i MIlicom Kemez.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES