svet

May 31, 2019 19:03

By

“Pretio je da će mi uzeti dete i da ću proći kao Sindi”: Dragana Mitar o jezivim detaljima iz braka sa Sinišom od kojeg se sad razvodi!


Bivša učesnica Zadruge i nekadašnja članica grupe “Models”, Dragana Mitar, po izlasku iz rijalitija odlučila je se razvede od supruga Siniše Dragutinovića, sa kojim ima sina.

Kako je otkrila, odlučila je da stavi tačku na njihov brak iz razloga što je njen još uvek zakoniti suprug u njihov porodični stan doveo novu devojku, preko čega ona ne može da pređe.

“Imamo dva stana, u jednom živim ja sa sinom, a u drugom, koji je udaljen nekoliko zgrada od mene, živi on sa novom devojkom. Zvao me je bravar da mi kaže da je od Siniše dobio naredbu da zameni bravu kako ne bih mogla da uđem u stan. Pretio mi je da će mi uzeti dete i da ću proći kao Ivana Stamenković Sindi”, rekla je Dragana, a piše Telegraf.

Siniši sada najveći problem predstavlja deoba imovine, pa se trudi da sve što se vodi na njega prebaci na neko drugo ime. Prodao je moj i svoj automobil i kupio novi, koji želi da prebaci na drugo ime”, izjavila je bivša učesnica Zadruge, pa iznela jezive detalje iz njihovog braka.

“On me je u maju prošle godine brutalno pretukao! Prijavila sam ga policiji, ali me je kasnije ubedio da odustanem od tužbe. Međutim, ostao je zapisnik i trag o nasilju, koji mogu da aktiviram. Ne bojim se više ničega, imam podršku porodice i prijatelja. Neka uživa sa svojom novom devojkom, neka se razvede i bude slobodan da radi šta želi, ali mene niko više neće ponižavati i maltretirati”, završila je Dragana, dok je njen suprug poručio kako ne želi da priča o njoj.

“Ta osoba me ne zanima, predao sam zahtev za razvod. Sada imam novu devojku i srećan sam”, rekao je on za “Alo!”.

AUTOR: svet

FOTO: svet, facebook