Cakanin muž
Scandal

8 Novembra, 2021 10:15

PREVARENA! Cakana mislila da ima najboljeg muža na svetu! Onda ga ZATEKLA u krevetu sa drugom ženom!

Suprug Dragice Radosavljević Cakane, pevačici je zadao udarac od koga se još uvek oporavlja. A samo ona zna šta je osetila kada je svoju najveću ljubav zatekla u zagrljaju druge žene.

Cakana mislila da ima najboljeg muža na svetu!

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić godinama su u skladnom braku, a njihov odnos mnogima služi kao primer neizmerne podrške i ljubavi. Pa ipak, jedna scena, kako kaže Cakana, navukla je senku na njihov odnos.

Naime, pevačica se prisetila kako joj je suprug priredio neslanu šalu, od koje se jedva oporavila. Suprug Dragice Radosavljević Cakane nalazio se u krevetu sa drugom ženom, a ona ih je zatekla.

Onda ga ZATEKLA u krevetu sa drugom ženom!

Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – iskreno je ispričala ona.

Moj osećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala – prisetila se pevačica u emisiji “ Zvezde Granda specijal“ možda i jedine teške situacije, koju su ona i Nebojša imali za skoro tri decenije braka.

FOTO: RAJKO RISTIĆ