Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
Svet

July 13, 2022 18:00

By

Nakon javne svađe, Prija i Filip potvrdili najlepše vesti: Istina je, s nestrpljenjem očekujemo sledeću godinu

Prija i Filip potvrdili najlepše vesti

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović godinama uživaju u srećnom braku. Kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar, a porodica sve više priželjkuje dan kada će postati bogatiji za još jednog člana.

Prija i Filip iznenadili priznanjem

Na radosne vesti da će se Prija i Filip po drugi put ostvariti u ulozi roditelja javnost će morati još malo da sačeka jer će sledeće godine, prema pevačicinim rečima, biti održan spektakularni koncert u Areni koji će predstavljati krunu njene karijere.

Pročitajte: Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića trese region, pevačica siktala na sav glas: Je l’ moguće da si ovo uradio

prija i filip

Ata Images

– Već dve tri godine me pitaju za koncert u “Areni”, ali ja nikada nisam želela da žurim sa tim jer verujem da za sve postoji vreme, prosto osetiš kada je trenutak. Tako da ja sa velikim oduševljenjem sada mogu da otkrijem da smo mi zakazali “Arenu”. Još uvek datum ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali “Arena” je zakazana za sledeću godinu – već sada je uzbuđeno priznala Aleksandra za emisiju “Ekskluzivno”, a na pitanje o trudnoći s osmehom je odgovorila:

Pročitajte: Neverovatna sličnost: Ovako je Aleksandra Prijović izgledala u detinjstvu, a evo kako izgleda njen sin

prija i filip

Ata images

– Volela bih da rodim ćerku, da Aki ima sestru. Nismo ni Aleksandra planirali, pa se desio.

FOTO: ATA IMAGES