svet

March 6, 2020 11:00

By

Prija i Filip sinu za rođendan poklonili POZAMAŠNU sumu novca?! Spremaju i KRŠTENJE a kum će biti…

Aleksandra Prijović je svom sinu jedincu za prvi rođendan poklonila 30.000 evra. Pevačica i njen suprug Filip Živojinović su na današnji dan pre godinu dana postali roditelji, ali su zbog poslovnih obaveza odučili da gala rođendansko slavlje malog Aleksandra ogranizuju tek 11. marta.

NOVI SVET OTKRIVA! ZBOG KORONA VIRUSA SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU! LUNA SVE PRIZNALA MARKU! DUŠKO REŠIO DA STAVI TAČKU NA SVE! KARLEUŠA: “VRANJEŠ ME JE TAJNO SNIMAO!” ZABRINUTI ZBOG ANE, RASTA JOJ OČITAO BUKVICU! EVO ŠTA BOGDANA RADI SVAKI DAN!

Ceca i Karleuša se DOGOVORILE?!? Slažu se oko jedne stvari koja KOŠTA 8.000 evra! Minimum!

Rada na udaru KORONA VIRUSA! Posao trpi, PANIKA je hvata!

Prija i Filip ne mogu da sakriju sreću!

Prija i Filip će tog dana proslaviti i prvi rođendan i krštenje sina Aleksandra u jednom hotelu na Novom Beogradu, a na slavlje su pozvali čak 200 gostiju.

– Prija i Filip su već razdelili pozivnice, a i za poklon su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su već uplatili 30.000 evra – kaže za Informer dobro obavešten izvor.

– Dogovorili su se da svake godine uplaćuju još novca, koji će Aleksandar moći da podigne tek kad postane punoletan – rekao je izvor.

Oko poklona nisu imali nedoumice, ali ni oko izbora kuma na krštenju malog Aleksandra.

– Prijin kum na venčanju bio je Aco Pejović, a Filipov košarkaš Miloš Teodosić. Prija i Aco su veoma bliski, žive u istom kraju, svakodnevno su viđaju i još dok je bila trudna dogovorili su se da on bude kum na krštenju njenog deteta – kaže za Informer izvor i otkriva ko će zabavljati goste na proslavi.

– Angažovali su zvezde “Granda” Aleksandru Bursać i Miloša Brkića ali će se mikrofona sigurno latiti i gosti među kojima će biti najviše mužičara. Prija i Pejović se otpevati nekoliko pesama, a baka Brena je naglasila da hoće da zapeva za malog Aleksandra!

S obzirom na to da će slavlje organizovati u hotelu i da će imati čak 200 zvanica, Prija i njen muž su za to izdvojili oko 70.000 evra! Ponosna mama je rešila da sala bude dekorisana u plavoj boji, a gostima je poručila da se ne opterećuju poklonima.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić