Scandal

10 јануара, 2021 17:00

Prijatelj upozorava! Na crkvenom venčanju Novaku I Jeleni BAČENA JAKA MAGIJA

Samo za SCANDAL! jedan prijatelj porodice Đoković tvrdi da Novak i Jelena neće ostati u braku ako nešto hitno ne preduzmu! Naime, čovek tvrdi da je na njih dvoje bačena jaka vudu magija, i to u trenutku njihovog crkvenog venčanja na Svetom Stefanu i tada im je sudbina zapečaćena!

Namešteno im je da pregaze urokljivi predmet da bi ih ceo život pratila nesreća

Kada su pravili svadbu pre šest godina na Svetom Stefanu, Novak i njegov tim platili su jako obezbeđenje da niko nepoželjan i ne priđe ceremoniji i veselju, ali ni to nije bilo dovoljno – započinje prijatelj porodice Đoković i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Nole je oduvek imao neprijatelje, i danas ih ima jer je najbolji na svetu i kao sportista, ali i kao otac, sin, čovek generalno i to tim neprijateljima bode oči. E pa baš neki od njih su platili čoveka koji je kao radnik osoblja na svadbi Jelene i Novaka imao naređenje da podmetne mladencima jaku i opasnu vudu magiju koja razara i najjače ljubavi i skladne brakove. To je učinjeno u trenutku kada ih je sveštenik tokom ceremonije crkvenog venčanja proglašavao mužem i ženom i to je zapravo ključni momenat kada ta magija utiče negativno na čin koji se dešava. Ne znam da li Nole zna za ovo, ali nisu tu čista posla iako neki ljudi u to ne veruju. Ja sam se i na svojoj koži uverio da se to dešava i zato imam potrebu da poručim Noletu i Jeleni da pod hitno krenu kod duhovnika i da u crkvi potraže spas. To je jedino rešenje, inače će se razići, a njih dvoje ne funkcionišu jedno bez drugog. Već se pisalo o tome da su oni imali probleme u braku, nekad veće, nekad manje, ali su do sada uspevali da ih reše. Međutim, vudu magija će tek sada imati najjači talas i razoriće ih ako ne počnu što pre da je uklanjaju – završava prijatelj priču od koje mnoge podilazi jeza.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL