Star

2 Septembra, 2020 22:00

Prošla kroz PAKAO! Jelena Pešić završila na HITNOJ operaciji!

Jelena Pešić ovih dana ima ozbiljne probleme! Bivša zadrugarka je, kako STAR saznaje, završila na hitnoj operaciji zuba koja nije uopšte naivna!

Da nije izvadila koren zuba, gnoj je mogao da joj ode na srce!

„Jelena je imala problem sa korenom zuba i baš je imala bolove. Konstantno je bila na lekovima, a dodatni problem je to što ima fobiju od zubara. Međutim, kada je napustila rijaliti, skupila je hrabrost i otišla na pregled gde joj je rečeno da mora i na operaciju. Zato se dodatno uplašila”, priča izvor za STAR i dodaje:

“Obavila je operaciju na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i sada je kod drugarice, oporavlja se. Ali tek je čekaju popravke zuba, jer nikad nije bila zadovoljna izgledom svojih zuba! A dodatno je nerviraju hejteri koji je prozivaju da ima ružne zube, pa to mora svakako da reši”, završava naš izvor.

Pozvali smo Jelenu da proverimo ove informacije.

„Da, tačno je, imala sam mali problem sa korenom, ali sada se oporavljam. Ujedno i sređujem zube, da estetski izgledaju malo bolje, a inače imam zdrave zube, sem tog jednog koji je operisan!”, kaže nam Pešićeva i dodaje:

„Hvala mom zubaru, znam da ću se mnogo lepše osećati kada završim sve. Ne može baš preko noći kako sam ja to zamislila, tako da ću u narednom periodu biti posvećena tome. A kada završim sa zubarom, planiram sa porodicom da odem na more, završava Jelena za STAR!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ INSTAGRAMPRINTSCREEN