Prošlost Jelene Đoković svet portal svet
Svet

February 19, 2024 19:36

By

Danas je milionerka, a nekada je krpila kraj s krajem: Evo čime se Jelena bavila pre udaje za Novaka

Prošlost Jelene Đoković isplivala na videlo

Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova na našim prostorima, a detalji iz njihovog privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost. Iako se činilo da o njima znamo baš sve, prošlost Jelene Đoković ostala je skrivena od javnosti, ali prijateljica Noletove supruge odlučila je da otkrije neke detalje koje nismo znali o gospođi Đoković.

Prošlost Jelene Đoković svet portal svet

Ata images

– Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli. Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca – otkrila je Jelenina prijateljica.

Pročitajte Porodica ostala nema pred odlukom Dragane Mirković – Sada je svemu došao kraj

– Sestra je prva otišla i to je za Jelenu bio veliki šok, jer je za nju izuzetno vezana – ispričala je svojevremeno za Svet Jelenina prijateljica iz mladosti i otkrila kako je supruga Novaka Đokovića zarađivala svoj džeparac.

Prošlost Jelene Đoković svet portal svet

ATA images

– Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena. Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka po raznim događajima – rekla je ona otkrivši kako je izgledala prošlost Jelene Đoković i njeni počeci ljubavi sa Novakom.

Prošlost Jelene Đoković – Neodstatk novca, ali ne i ljubavi

Ljubav sa teniserom, prema rečima sagovornice, nije uvek išla glatko. Naime, zbog problema sa novcem Jelena i Novak nisu mogli često da se viđaju, a vreme koje su provodili zajedno trudili su se da iskoriste na najbolji mogući način.

Prošlost Jelene Đoković svet portal svet

Pascal Le Segretain/Getty Images

– Organizacija njihovih sastanaka graničila se sa naučnom fantastikom. Ona je bila studentkinja koja je jedva sakupila novac da ode u inostranstvo, a on teniser koji nije imao para da finansira tako težak i skupocen put. Avioni su za njih predstavljali svemirske letelice koje nisu mogli da dosegnu. Dovijali su se na sve moguće načine. Bili su oslonac jedno drugom, on je njoj dolazio na ispite, a ona njemu na turnire. Profesori su mu dozvoljavali da sedi na samom kraju amfiteatra i da je posmatra dok uči ili odgovara jer im je to vreme koje su provodili zajedno mnogo značilo, pa makar i na takav način – otkrila je Jelenina prijateljica.