Svet

26 Marta, 2022 12:45

Pre Lepe Brene ljubio je fatalnu plavušu! Ovo niste znali o prvoj ŽENI Bobe Živojinovića! (FOTO)

Bivši uspešni teniser Slobodan Boba Živojinović decenijama uživa sa muzičkom zvezdom Lepom Brenom sa kojom je dobio dvojicu sinova, Stefana i Vikotra, a publika smetne s uma, da je osamdesetih godina bio u velikoj ljubavi sa lepoticom Zoricom Nakić, koja mu je davne 1985. godine podarila naslednika Filipa Živojinovića.

Ova romansa je potrajala nekoliko godina, a mnogi su mislili da će zauvek ostati zajedno, s obzirom na to da si isijavali posebnu energiju, emocije i privrženost, gde god da se pojave. Platinasta plavuša ga je pratila na međunarodnim teniskim takmičenjima, a bile je prisuta i kada se Boba svečano upoznavao sa Lejdi Dajanom, nakon „Vimbldona“.

Sada je isplivala fotografija na kojoj nekadašnji par pozira sa malenim Filipom, a ova uspomena je postala viralna na socijalnim platformama čim je objavljena.

Pročitajte: „Fileri i botoks popuštaju, kosa opada?“: Lepa Brena uskoro neće ličiti na sebe, saradnici uplašeni?

View this post on Instagram

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Nakon kraha ljubavi Boba i Zorica su ostali u korektnim odnosima, naročito zarad dobrobiti sina, a danas ih možemo videti zajedno na mnogim porodičnim okupljanjima, naročito u domu Aleksandre i Filipa, a ponovo ih je zbližio unuk Aleksandar. Ne dešava se retko da se sretu Zorica i Lepa Brena, a to se uvek završi čašicom razgovora i vina.

Podsetimo, Zorica Desnica, udata Nakić, rođena je u bivšoj Jugoslaviji, gde je živela sve do drugog braka. O njenom privatnom životu se veoma malo zna, nakon rastanka sa teniserom. Zorica se nakon prvog razvoda udala za poznatog košarkaša Ivu Nakića, a kao krunu ljubavi dobili su ima dvoje dece, sina Maria, koji je ogroman košarkaški potencijal, ali i ćerku Ivu. U svom životnim segmentima podržava svoje naslednike, te je neretko možemo videti na fotografijama najstarijeg naslednika Živojinovića.

Pročitajte: Zavirite u nestvarni DOM Aleksandre Prijović! Luksuzni komadi nameštaja, skandinavski stil i šik materijali! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević