Bregina velika ljubav
NISTE ZNALI

June 3, 2022 09:00

By

Bregović je prvu ljubav upoznao u striptiz baru: Živeo je razuzdanim životom, krčio put ka zvezdama a onda je stigla vest o detetu (FOTO)

Prva žena Gorana Bregovića njegova je velika ljubav iz mladalačkih dana

Jedan od najuspešnijih muzičara bivše Jugoslavije frontmen grupe “Bjelo dugme” Goran Bregović, iza sebe ima burnu mladost. Da gradi karijeru krenuo je kao vrlo mlad a svoju prvu ljubav, čuvenu Jasminku o kojoj javnost spekuliše godinama unazad upoznao je striptiz baru u kom je radio kao mlađani momak. Sedamnaestogodišnji momak koji je tada krčio put ka zvezdama zaljubio se u ženu koja mu je kasnije podarila ćerku Željku i tako u ranim dvadesetim postao otac.

Od trenutka kada je sa kao tinejdžer pojavio u svetu muzike, pa sve do danas bio je predmet obožavanja pripadnica lepšeg pola, a žene i danas ne mogu da smire strasti prema harizmatičnom muzičaru koji ističe da je živeo razuzdanim životom. Ipak i nakon mnogo godina napisa malo ljudi na kakve je lepotica njegova prva žena o kojoj se ipak tako malo zna.

Pročitajte: Gde nestade najpoželjniji muškarac: Goran Bregović više ne liči na sebe (FOTO)

Prva žena Gorana Bregovića – Neprikosnovena lepotica

Da iver ne pad daleko od klade uočili smo i na fotografiji koju je Goranova ćerka, maločas pomenuta Željka, svojevremeno objavila na svom Instagramu. Album starih uspomena upotpunjen je još jednom nostalgičnom fotkom na kojoj je spoj dvaju generacija – Željkina ćerka i sada baka Jasminka. Ipak iz priloženog se vidi šta je Bregovića toliko privuklo kod njegove prve žene i zašto je baš nju kao veoma mlad kao majku svog deteta.

Pročitajte: Goran Bregović napokon progovorio o bivšem kumu Emiru Kusturici

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja)

Prva žena Gorana Bregovića njegov je generacijski par. Izgleda odlično i čini se da pored svakodnevnih obaveza oko unuke, Jasminka neguje mladalački stil i duh. Takođe, Bregovićeva sadašnja žena Dženena Sudžuka vrhunska je lepotica, mnogi kažu jedna od najlepših devojaka Sarajeva mada ona o sebi ne razmišlja na taj način.

― Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica ― izjavila je Dženana jednom prilikom kada su na račun njenog izgleda pljuštali komplimenti.

Ipak čini se da bi život našeg muzičara Gorana Bregovića mogao bez problema da se pretoči u film…

Pročitajte: Goran Bregović tvrdi: Imam neku falinku u mozgu!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Facebook / Rajko Ristić