Snajka Zorice Brunclik
Scandal

13 децембра, 2021 13:03

Prvi muž Zorice Brunclik je OCRNIO! Ona je namazana i prepredena!

Sve se naširoko zna o njenoj dugogodišnjoj ljubavi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali dok je sve tako idlično u njihovom braku prvi muž Zorice Brunclik (66) pobrinuo se da poznata pevačica ipak iskusi i drugačije bračne note.

Prvi muž Zorice Brunclik je OCRNIO!

Kemišov kolega harmonikaš Ljuba Kešelj (69) bio je prvi Zoričin izabranik i s njim je dobila ćerku Miljanu, ali uprkos tome nisu uspeli da ostanu u dobrim odnosima nakon razvoda. Zorica je Kešelja više puta optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u šokantnim intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

On se nije zaustavio samo na tome, već je slavnu pevačicu nazivao pogrdnim imenima.

 Zoricu treba znati, ona je oduvek bila namazana, prepredena. Sa njom sam u nikakvim, apsolutno nikakvim odnosima. I to je za mene bolno i, oprostićete mi, ali ne volim o tome da pričam. Za 31 godinu, koliko nisam sa Zoricom, sreo sam je jednom u Pinkovom studiju u Zemunu. Ona je bila jedna od gostiju, a ja sam tamo snimao. Sreli smo se u holu, prošli jedno pored drugog i pozdravili se hladno – ispričao je ranije Ljuba.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ