scandal

August 17, 2019 13:35

By

PUCALI NA AUTO MAYE BEROVIĆ – PUCALI SA MOTORA U POKRETU, POLICIJA VRŠI ISTRAGU!

Bend muzičke zvezde napadnut u Mostaru. Kako saznajemo, bend pevačice Maje Berović u subotu je posle koncert u Mostaru napadnut vatrenim oružijem. Naime, nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda. U tom trenutku Maja Berović se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je videla da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Niko od članova bend nije povređen, a svi su bili u šoku zbog čitav situacije koja je odigrala u svega nekoliko minuta. Na lice mesta je izašla lokalna policija koja je obavila uviđa.  Ovim povodom za medije, Maja je prokomentarisala čitav slučaj:
Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i  još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cela priča dobije svoj zvanični epilog – izjavila je ovim povodom Maja.
Sa druge strane, zvanični policijski organi nisu odgovorili na pozive i dali saopštenje povodom ovog incidenta.

https://svet-scandal.rs/vesti/kupite-novi-broj-magazina-vip-udala-se-snezana-durisic-svi-detalji-vencanja-sa-ginekologom-ne-daju-joj-mira-luni-hoce-da-izbrisu-pesmu-video/

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: SCANDAL!