Pucnjava u beogradskoj školi
Svet

3 маја, 2023 11:43

By

Zoran Kesić van sebe zbog pucnjave u školi u koju ide njegov sin: Uplakani roditelji i dalje traže svoju decu

Pucnjava u beogradskoj školi zavila u crno brojne porodice

Stravična tragedija dogodila se jutros u 8.40 časova u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kada je dečak (14) pucao i, kako se nezvanično saznaje, usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, a ranio nastavnicu i još šestoro đaka.

Pucnjava u beogradskoj školi

Ata images

Pucnjava u beogradskoj školi uznemirila je sve građane Srbije, a roditelji učenika koji idu u pomenutu školu okupili su se ispred nje i sa strepnjom čekaju da vide šta se dešava s njihovom decom.  Među okupljenima je i voditelj Zoran Kesić.

– Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren… Naša deca idu u tu školu… – rekao je Zoran za Telegraf i dodao:

Pucnjava u beogradskoj školi

Ata images

– Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo – rekao je voditelj.

Učenik koji je počinio stravičan zločin je sin poznatog radiologa, a kako pišu beogradski mediji, bio je odličan đak, sa svim peticama.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR, TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES