scandal

25 Juna, 2020 18:00

PUKLO PRIJATELJSTVO?! Lepa Brena IZBACILA Sašu Popovića iz KUĆE!

Zbog novonastale situacije sa korona virusom, pevačica Lepa Brena strogo se pridržava pravila, te je svojim prijateljima zabranila da je posećuju.

POPOVIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO!

Naime, pevačica je svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Sašu Popovića izbacila iz kuće kada je saznala da je bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem koji je pozitivan na korona virus. U prvi mah, Sale je mislio da se Brena šali, međutim, kada je video da je ozbiljna on je napustio njen dom.

„Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen korona virusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode”, kaže izvor Kurira, pa dodao:

„Popović se našao u čudu jer nije mogao da zamisli da će to doživeti baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila da neće da se igra zdravljem, te da se mogu videti tek nakon dve nedelje ili kada se bude testirao i pokazao joj da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, ali je posle shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti porodicu i sebe od korona virusa.“

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-sok-otkrice-evo-zasto-novak-ne-moze-da-se-razvede-pronadeno-lunino-oprostajno-pismo-potresna-ispovest-jk-video/

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević