Milan Stanković na Svetoj Gor
Svet

July 28, 2023 14:30

By

Uspeli su da sakriju sve od Harisa i javnosti: Rada i Milan nikad srećniji nakon pomirenja, stiže beba

Rada hoće da rodi dete Milanu, ovo su svi detalji

Pre tri godina, u jeku korone i crnih vesti da trudnice masovno gube bebe i da se povećava neplodnost, Rada Manojlović je priznala da ide u Prag da vidi kakva je procedura zamrzavanja jajnih ćelija. Iako je njena veza sa Harisom tada bila stabilna, haos zbog pandemije i nju je duboko uzdrmao, pa joj se ideja da obezbedi sebi mogućnost da postane majka i u kasnijim godinama, veoma dopala.

Pročitajte: Žika Jakšić progovorio o ljubavi sa Radom Manojlović – Dugo je trebalo da sve bude otkriveno

Rada hoće da rodi dete Milanu

Instagram

– Rada je tada u budućnosti videla sebe pored Harisa, a zamrzavanje jajnih ćelija dalo bi joj slobodu da sama odluči kada je spremna da se posveti porodici i napravi pauzu u karijeri. Kako stvari stoje, možda se ona jednog dana odluči da sebi rodi dete, a da se ne uda. Ona sve više vremena provodi sa Milanom Stankovićem, a ako on ne završi u manastiru, ne bi me iznenadilo da odluče da imaju zajedničko dete.

Pročitajte: Zdravstveno stanje naglo se pogoršalo – Rada Manojlović hitno primljena u bolnicu, lekari čine sve FOTO

Rada hoće da rodi dete Milanu

Instagram

– Njoj neće biti kasno jer ima zamrznute ćelije, a muškarac nije ograničen godinama života. Njih dvoje su ionako srodne duše, toliko godina su nerazdvojni, a sada ih je njegova vera dodatno zbližila i bukvalno su stalno u kontaktu – kaže pevačica bliska Radi.

Pročitajte: Ljubav je konačno dobila blagoslov nakon deset godina – Milan i Rada očekuju bebu, ali postoji faktor rizika

Rada hoće da rodi dete Milanu

Instagram

Rada hoće da rodi dete Milanu jer je shvatila da su stvoreni jedno za drugo. Iako su od raskida dugi niz godina bili isključivo prijatelji, emocije ipak postoje, pa je sada pravi trenutak da romansu i obnove.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images