Star

27 Februar, 2021 19:00

Rada LJUTA! „Koleginice šetaju u TANGAMA, a problem je kad se meni vide GAĆE!”

Rada Manojlović je besna kao ris i kako kaže, nema nameru više da ćuti. Od kada su joj sevnule gaćice u emisiji kod Amidžića, svi je osuđuju i pljuju, pa pevačici nije jasno zašto samo ona svima bode oči kad je većina žena na javnoj sceni ogoljena do daske!

Rada žestoko odbrusila hejterima!

To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, evo složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim delom. Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Nikada nisam videla da su mediji, ali i narod, bilo koju od njih razapeli. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da ne pričam. Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči isterati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, nije to problem i apsolutno ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lepe su i zgodne. Ali zaista počinje da mi smeta činjenica da je moj minić najveći problem i nešto za šta se svi uhvate, kao i gaćice koje kao sevaju, a pritom to i nisu obične gaćice već deo kostima, koji je ušiven sa haljinom kao bodi od istog materijala – iskrena je Rada za Star, koja dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝚛𝚊𝚍𝚖𝚒𝚕𝚊 RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Malo je licemerno, osvrnite se oko sebe, svi oko nas su bukvalno goli, ali se o tome ne vodi nikakva rasprava i polemika, to vam je svima normalno, ali kada se meni zaboga podigla haljina, pa kao nešto sevnulo, onda je smak sveta. Budimo realni, sevaju vam gole zadnjice i grudi sa svih strana, toliko da će vam oči isterati, nisam videla da o tome bilo ko piše i da kritikuje. Uostalom, ja znam da ljudi koji me vole, vole me zbog onoga što ja jesam, a ne zbog onoga što oblačim, a ako je kratak minić najviše što meni može da se zameri, onda sam srećna – kaže nam ljutito pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝚛𝚊𝚍𝚖𝚒𝚕𝚊 RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

A da se ne lažemo, zaista je nisu štedeli zbog gaćica!

‘Rado, imaš li ogledalo, nisi klinka da dođeš u emisiju u majici! Zaboravila si da obučeš pantalone! Hajde da organizujemo neku donaciju da kupimo Radmili garderobu, sramota je da nam ide ovako gola po emisijama!’ –  samo su neki od komentara koji su Radu i te kako naljutili.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ