svet

November 6, 2013 19:35

By

Rada Manojlović: Nikada se ne bih ošišala, sa dugom kosom osećam se seksi!

rada manojlovic kosa

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih Zvezdi Granda, Radmila Rada Manojlović, kaže da se nikad ne bi odrekla svoje duge kose jer se sa njom oseća zavodljivo i seksi.

Inače, pevačica trenutno privodi kraju snimanje svog trećeg studijskog albuma, a svoje obožavaoce obradovaće sa osam ili deset novih pesama, na kojima rade pevačicini provereni saradnici, Damir Handanović, Marina Tucaković i Dušan Bacić.

Iako se u poslednje vreme sve više naših poznatih dama šiša na kratko, Rada, ipak, poručuje da neće drastično menjati svoj stajling.

“Nikada ne bih zarad promene imidža donosila radikalnu odluku, kao što je šišanje na kratko”, kaže Rada. “Takve promene dolaze u obzir samo za slikanja i spotove, ali na sceni moram biti ja. Sa dugom kosom osećam se seksi, zavodljivo, slobodno i ne bih je menjala”, naglašava Manojlovićeva.

Mada je često na udaru modnih kritičara, koji je ne štede kada je reč o njenom prepoznatljivom stilu odevanja, Manojlovićeva tvrdi da joj to ne smeta.

“Uživam u životu i u svojoj koži, pa i u svojoj garderobi. Umem da poslušam savet, pa ubacim neki detalj koji nisam koristila. Oblačim se kako želim. Za mene je stil odevanja način da pokažem da ne robujem predrasudama i utemeljenim modnim normama. Ne opterećujem se time koje se boje i stilovi slažu. Ali, mnoge devojke me pitaju gde kupujem haljine. Sve duge svečane haljine za crvene tepihe sam sama kreirala i šila, a raduje me što sam skoro uvek bila proglašavana za jednu od najbolje odevenih na tim manifestacijama”, objasnila je pevačica.

Izvor: Novosti