Milan Stanković na Svetoj Gor
Svet

August 24, 2023 22:15

By

Rada Manojlović i Milan Stanković više nisu ni prijatelji: Ova žena ih je razdvojila

Rada Manojlović i Milan Stanković nisu više u najboljim odnosima

Milan Stanković povukao se sa estradne scene, ali je ipak za album ‘Omega’ Jeleni Karleuši napisao pesmu ‘Ludilo’ i izazvao haos. Rada Manojlović je jako povređena tim gestom pošto Milana, već godinama moli za saradnju, a on sad njenoj suparnici s kojom nije u dobrim odnosima daje hit.

Pročitajte Rada ostavila Milana – Isplivali svi detalji burnog raskida, evo ko je stao između njih 

Rada Manojlović i Milan Stanković

Foto: Instagram Screenshot

Pritom, ona koja mu je toliko bliska, hit ne može da ubode dugo i on to zna.
– Rada je još pre nekoliko godina molila Milana da joj uradi pesmu, zna koliko je talentovan, a njoj očajnički fali hit. Milan se vadio kako mu nije momenat, kako će joj napraviti nešto kad mu naiđe inspiracija. Rada nije htela mnogo da dosađuje jer zna da se posvetio nekom drugom životu, da je svoju karijeru zapostavio i da mu ta estradna priča više ne prija, kao ni medijsko pojavljivanje.

Pročitajte Rada otkrila – Zbog Milana pet godina nisam pričala sa Lukasom

Rada Manojlović i Milan Stanković

Ata images

– Međutim, kada je videla da ipak imao inspiraciju da napiše pesmu Karleuši, jako se uvredila. To je doživela kao izdaju jer su Rada Manojlović i Milan Stanković posle ljubavne veze ostali najbolji prijatelji, često se čuju, jedno drugom su podrška i do sada između njih nije bilo tajni – kaže za Svet izvor blizak pevačici i dodaje:

Rada Manojlović i Milan Stanković

Ata images

Rada Manojlović i Milan Stanković na distanci zbog JK

– Na sve to Radi je posebno zasmetalo što je u pitanju baš Jelena, jer je ona jedna od retkih pevačica s kojom Rada nema dobar odnos i na čijoj meti se našla više puta. Prvo je išla neka priča po medijim da se Karleuša čula sa Harisom, pa je on to demantovao, a onda je nastao haos oko onog kostima. Karleuša je isprozivala Kim Kardašijan da je iskopirala njen kostim, ali Rada ga je nosila tri godine pre Karleuše i Kim. I kada je Rada rekla kako je kostim njena kreacija, JK je blokirala i od tada se ne javljaju jedna drugoj kada se sretnu.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES