svet

February 24, 2016 10:38

By

Rada Manojlović prošla kroz pakao: Jedva sam se skinula sa lekova za smirenje

Radmila Rada Manojlovic foto Ivan Vucicevic (42) copy

Iako do sada nije pričala o tome, Rada Manojlović je prošla kroz težak period u životu, te je zbog lošeg psihičkog stanja mesecima uzimala lekove za smirenje i redovno posećivala psihijatra, otkrila je pevačica u ispovesti za “Blic“.

Rada je čak šest meseci uzimala lekove za smirenje, a najteže joj je bilo kada je trebalo da prestane da ih konzumira. Period odvikavanja joj je teško pao.

“Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa “ksanaksa”. Pričam ovo javno, jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više – vara se. Nije to tako lako. Bilo mi je veoma teško da se skinem sa tableta. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi”, otvoreno priča Rada.

Na pitanje šta joj se dogodilo, pa se odlučila na sedative, pevačica je iskreno priznala da ne ume da isprazni nervozu i nezadovoljstvo, već sve drži u sebi.

“To ne valja. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali”, zaključila je Rada, a na kraju dodala kako ni u ludilu ne bi pomešala alkohol sa tabletama za smirenje.

AUTOR: svet.rs

FOTO: Ivan Vučićević