svet

27 Januara, 2014 11:25

Rajković: „Bilo bi mi drago da postanem prvi golman“

TRENING-01.26_13
Golman koji je tokom letnjeg prelaznog roka potpisao za Crvenu zvezdu, Predrag Rajković, po prvi put prisustvuje pripremama najtrofejnijeg srpskog kluba.

Utisci su, kako i sam kaže, jako dobri.
„Mogu reći da su uslovi fenomenalni, pre svega hotel i smeštaj su na veoma zadovoljavajućem nivou, kao i hrana. Tereni su takođe dobri i to nam dosta znači i pomaže prilikom rada i priprema za prvenstvo.“

Svoj dosadašnji boravak na Marakani, mladi čuvar mreže opisuje kao veoma lep i prijatan.
„Ja sam u Zvezdi četiri i po meseca, i fenomenalno sam se uklopio. Igrači su me lepo prihvatili, naročito stariji koji su mi dosta pomogli da se priviknem. Sa Bajkovićem i Vesićem imam fenomenalne odnose, pre svega prijateljske. Što se tiče Srđana Maksimovića, mogu reći da se dobro radi sa njim, i da se dosta drugačije radi ovde nego što sam radio u Jagodini. Naučio sam mnogo, kod svakog trenera se radi drugačije i kod svakog može da se nauči nešto novo. Ja sam kod Makse naučio mnogo dobrih stvari“ – tvrdi Rajković.

Talentovani čuvar mreže koji je i član generacije koja je letos pokorila fudbalsku Evropu, nema dilemu ko je prvi čuvar mreže u Zvezdi, ali i ističe da je spreman da i sam preuzme tu ulogu kada bude vreme.
„Nadam se da će Bajko otići negde, ali pre svega zbog njega, da se on obezbedi. Zaslužio je to. Bilo bi mi drago da postanem prvi golman, ja jesam i moram biti spreman za to“ – jasan je Rajković.

Izvor i foto: hotsport.rs

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje