Svet

1 фебруара, 2022 21:00

RASPAO BIH SE DA SAM TO DOŽIVEO U DETINJSTVU! Sale Tropiko progovorio o razvodu!

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković stavili su tačku na svoju ljubav, te su obestili javnost krajem prošle godine, da su doneli odluku da se sporazumno razvedu, nakon 1o godina srećnog braka.

jovana pajić

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nakon dužeg perioda, Sale je progovorio o tome šta je za njega bilo izuzetno teško nakon što je sa bivšom suprugom doneo odluku o razvodu.

Kako pevač tvrdi, sa Jovanom je ostao u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog ćerki koje imaju, ali se osvrnuo i na to koliko uloga roditelja može da bude zahtevnija nakon takvih odluka, pogotovo za praznike kada su većine porodica na okupu.

ATA/IMAGES

-Da mi se to desi, ja bih se raspao, u takvim situacijama, mi nismo ni prvi, ni poslednji, dosta ljudi ima koji su u toj situaciji, sve je to teško – započeo je Sale u jednoj domaćoj emisiji.

-Ali svako od nas mora prvo sebe da navikne na to da je tu gde jeste, da je roditelj i da se stara o deci najnormalnije kao da se ništa ne dešava, roditelji moraju da budu pribrani –  rekao je Sale iz „Tropiko benda“, u emisiji „Premijera“.

Pročitajte: Pored Graše, Hana oduzima Danijeli i njega? Malo li je što joj je Grašu otela pred očima!?

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/INSTAGRAM/ATA/IMAGES