Scandal

19 Marta, 2021 19:00

RAT! Severina NE PRAŠTA Nedi PROZIVKE!

Kako SCANDAL! saznaje, Severina nema nameru da oprosti Nedi Ukraden prozivke! Neda je i pre nekoliko godina negativno komentarisala njen porno-snimak, pa je ironično pričala o seksu pod palubom i crvenom svetlu, a jednom je izjavilaSviđa mi se što me Severina kopira” pošto je Seve snimila pesmu sličnu Nedinoj. Sve u svemu, Severini nije jasno zašto se Neda kači za nju i ne može da joj pređe preko uvreda koje joj upućuje iz čista mira.

Starija koleginica ne ostavlja Severinu na miru

Podsetimo, ovako je Neda komentarisala mlađu koleginicu:

Hoću da kažem za te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao slepice pa ćemo da gledamo kako se to radi. S*ksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu – rekla je pevačica kroz smeh, a na pitanje da li poseduje svoj eksplicitni materijal, ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima.

Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lepo, pogotovo u s*ksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile s*ks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog – rekla je pevačica, a Seve joj to nikada nije oprostila i nema nameru, piše SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL