Razgovor Karleuše i Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

December 20, 2023 22:15

By

Konačno isplivalo u javnost o čemu su pričale Prijovićka i Karleuša: Jelena sve otkrila

Razgovor Karleuše i Aleksandre Prijović protekao je ovako

Jelena Karleuša često se oglašava na društvenim mrežama gde komentariše sve i svakoga, u komentarima je neretko oštra, a potkači čak i one koji nju nikada nisu dirali. Jedna od onih prema kojima je bila “nemilosrdna” je i Aleksandra Prijović, pa su svi ostali iznenađeni kada su osvanule fotografije njihovog susreta. Međutim, sve do sada niko nije znao kako je tada tekao razgovor Karleuše i Aleksandre Prijović ali to više nije tajna.

Razgovor Karleuše i Aleksandre Prijović svet portal svet

Rajko Ristić

Međutim, Jelena je Danas odlučila da progovori o Aleksandri i susretu s njom.

– To je bilo neverovatno. Ja sam ulazila u restoran i učinilo mi se da mi u susret ide neko dete, devojčica od 12-13 godina. Jedna lepa, sitna i mršava devojčica, koja mi je rekla: “Ej!” Ja sam joj isto rekla: “Ej!”. Pošto ja na štiklama imam jedno dva metra, učinilo mi se stvarno da je dete bez šminke. I kad je rekla: “Aleksandra”, ja sam u tom momentu prepoznala Prijovićku – otkrila je Jelena.

Pročitajte Susret Karleuše i Prije nakon neblagonaklonih komentara – fotografija sve govori

– Sa puno poštovanja mi se javila i onda sam je ja vratila u restoran i tamo smo se lepo ispričale. Bio joj je tu i muž. Oduševila me je koliko je neposredna i dobrodušna i koliko nije zatrovana onim što su društvene mreže napravile od našeg odnosa. Rekla sam joj da sve ono što se pisalo da mislim na nju, da to nije tako. Onda je ona izvadila telefon i pokazala da sam u stvari mislila na nju, pa sam joj rekla da mi to više ne pokazuje. Izgladili smo sve odnose. Jako me je iznenadila, skromna je i lepo vaspitana. Pokazala je puno poštovanja prema meni i tu me je kupila – otkrila je Jelena.

Razgovor Karleuše i Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Jelena je inače posle Aleksandrinog velikog uspeha pohvalila Prijovićku:

– Aleksandra i treba da bude neutralna. Ona je dobra devojka. Veliki i neverovatan uspeh po tim Arenama i tom uspehu preko noći, da tako kažem. Ispada da je ona veća i od Čole, Brene, Merlina i najvećih legendi. Ali, ne. To se zove „fenomen trenutka“. Ono što ja njoj želim je mnogo lepše i vrednije od onoga što joj drugi žele. A, ja joj želim da sve to ponovi. Svako može da dobije jednom na lotou, ali će se to teško ponoviti dvaput. Ja joj želim da joj se desi sedmica na lotou opet – rekla je Jelena ranije.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES