Razlika u godinama između Cece i Željka svet portal svet
Svet

June 21, 2024 15:00

By

Izgledali su kao savršen par iako je Željko od Cece bio stariji čak ovoliko godina

Razlika u godinama između Cece i Željka bila je poprilična

Ceca Ražnatović i danas se rado seća ljubavi koju je doživela sa suprugom Željkom, te neretko i govori o njoj. Folk diva je oduvek isticala da je pored njega živela kao princeza, te da je on kao zreo muškarac umeo da se ophodi prema njoj na način koji bi svaka žena poželela.

Razlika u godinama između Cece i Željka nije bila mala, ali upravo ta razlika je Ceci veoma prijala.

Razlika u godinama između Cece i Željka svet portal svet

Zoran Jakšić

Razlika u godinama između Cece i Željka nije predstavljala problem njihovoj ljubavi

– Sve sam od njega naučila. Oblikovao me je kao ženu, on se bavio mojim likom, uživao je u tome. Imao je vremena i za to pored svih obaveza. Čovek je prošao svet, radio na sebi. Uživala sam da se sredim za njega i pitala se da li ću njemu biti dovoljno lepa.

Stalno je govorio kada se sredim: “Kako mi je žena lepa, ja sam najsrećniji čovek na planeti”. Bili smo kao dva golupčića, žao mi je, kratko smo bili zajedno, ali tih šest godina neko ne doživi nikad – istakla je Ceca jednom prilikom.

Razlika u godinama između Cece i Željka

Ata images

– Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Željko je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila. On jeste bio strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek bio u privatnom životu, on je bio jedna dobrica – ispričala je jednom prilikom Ceca.

Razlika u godinama između Cece i Željka danas se ne smatra ogromnom

– Često ga pominjem. Njega nema pune 24 godine, ali je on svakodnevno prisutan u našim pričama, razgovorima, to je potpuno prirodno. Sa Željkom imam dvoje divne dece, ta deca su vrlo svesna ko ima je otac i potpuno je prirodno da ga pominju i evociraju uspomene na njega – rekla je Ceca nedavno o Željku koji bi da je živ u aprilu napunio 72 godine.

Razlika u godinama između Cece i Željka svet portal svet

Rajko Ristić

Razlika u godinama između Cece i Željka bila je 21 godinu, ali folk diva ističe da su godine nevažne kada je ljubav u pitanju. Oni su tada bili jedni od retkih sa velikom razlikom u godinama, međutim, danas postoje brojni parovi između kojih je razlika još veća.

– Godine nisu preduslov za sreću, stabilnost veze i iskrenu ljubav. Sa nekim se sretneš, pronađeš i imate ista interesovanja, jednostavno lepo vam je kada ste zajedno, to je najljepše – objasnila je Ceca.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ, ATA IMAGES, RAJKO RISTIĆ