Ćerka Goce Tržan
surovo

17 септембра, 2022 17:30

Nakon Marinkovićevih optužbi, Goca pozelenela od besa: Govorio je da dete nije njegovo,sram te bilo

Razvod Goce Tržan ponovo u žiži interesovanja

Bivši muž Goce Tržan je ponovo postao učesnik rijalitija. Protekle nedelje se uselio u Belu kuću u Šimanovcima, a pre ulaska u „Zadrugu“ dao je intervju u kom je ogolio dušu i do detalja izneo sav prljav veš iz odnosa sa majkom njegove ćerke, Lene.

Pevačica je nedavno prisustvovala jednom prestoničkom događaju posle letnje pauze, na kome je govorila o aktuelnostima u svom životu. Pored ostalog, osvrnula se na bivšeg muža Ivana Marinkovića, koji ne prestaje da je pominje.

Pročitajte: Bivši muž Goce Tržan hitno operisan, evo u kakvom se stanju Ivan Marinković sada nalazi

Razvod Goce Tržan

Foto: Rajko Ristić

‒ Ne gledam televiziju, mene to i ne zanima. Na kraju krajeva, ja sam 11 godina razvedena od tog čoveka. Više sam razvedena od njega nego što sam sa njim bila u braku. Volela bih da postoji način da moje ime ne stoji uz njegovo jer ja nemam nikakve veze sa njim. Za mene me baš briga, ja sam navikla da plaćam cenu svoje greške, ali mislim da mom detetu i njenom imenu nije mesto u rijalitiju – poručila je Goca.

Podsetimo, razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića pratile su gnusne optužbe s obe strane. Tada je Tržanova otvoreno pričala o pretnjama koje je dobijala od bivšeg supruga:

‒ Prijavila sam ga policiji jer mi je slao SMS poruke u kojima mi je otvoreno pretio, vređao me i uznemiravao, i to ne prvi put. Čuvam mnogo materijala koji je preodvratan da bi se prepričavao. Između ostalog, u poslednjim porukama koje sam od njega dobila poručio mi je da će mi odseći ruke i iskopati oči, a kako je dotični sklon alkoholu, osetila sam se ugroženom i prijavila ga.

Pročitajte: Razvod Goce Tržan i Ivana Marinkovića se desio zbog ovoga – Zatekao sam je…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Marinković već četiri godine nema nikakav kontakt sa njihovom ćerkom, Lenom koja oca ne želi da vidi nakon što se posvetio rijaliti šou-programima. Goca je svojevremeno govorila kakav je njen bivši suprug otac i zašto se Lena u potpunosti okrenula Raši kojeg doživljava kao jedini muški autoritet:

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji. Govorimo o ocu koji je rekao da nije u situaciji da uzima svoje dete. O ocu koji je potpisao puno starateljstvo ovoj majci. O ocu koji pune dve godine nije pitao ima li dete šta da jede i treba li joj šta. O ocu koji mi je slao poruke u kojima me optužuje da sam ga na prevaru uvukla u brak i u kojima konstatuje da dete verovatno nije njegovo. O odgovornom ocu koji nema posao, koji provodi dane na sumnjivim mestima i često smrdi na alkohol kada preuzima dete. O ocu koji po svaku cenu želi da ocrni ženu koja mu od svog imena i prezimena hrani dete. O ocu koji je iz dečje kasice prasice uzeo pedeset evra kada je odlazio od kuće. O ocu koji je bez mog znanja pokušao da pozajmljuje novac od mojih prijatelja ko zna za šta. O ocu koji nas je ostavio bez prebijene pare. Sram te bilo, Ivane Marinkoviću!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević